İstanbul’un en etkili emlak ofisi Redstone İCG Gayrimenkul

  • 12.03.2023

İstanbul’un en etkili emlak ofisi Redstone İCG Gayrimenkul

Gayrimenkul alım, satım ve kiralama sürecinde profesyonel destek almak sürecin sorunsuz ve hızlı bir şekilde taşınması açısından önem taşıyor.

Peki, emlak ofisi ile çalışmayı düşünen yatırımcılar nelere dikkat etmeli?


Gayrimenkul bölgesine hakim olma: Yatırımcıların satın almayı düşündükleri bölgede hizmet veren profesyonel gayrimenkul ofisleri ve danışmanlar ile çalışmasına dikkat etmek gerekiyor. Bölgeyi iyi tanımayan, gayrimenkulü geniş portföy sunmak için bünyesine ekleyen gayrimenkul ofisleri yatırımcıların beklentilerini karşılamada yetersiz kalabiliyor.


Lisans / Mesleki yeterlilik:Emlak ofisinin ve emlak danışmanının lisanslı, yetkilendirilmiş olması önemli bir husus. Emlak danışmanlarının mesleki yeterlilik belgesi sahibi olmaları bu alanda profesyonel ve yasalarla yetkilendirilmiş bir hizmet sunmalarını sağladığından önemli bir konu. Emlak ofisi ya da emlak danışmanı ile çalışmayı düşünen yatırımcıların bu belgeyi almış kişilerden hizmet almasına dikkat etmeleri gerekiyor.


Deneyim:Emlak alım, satım ve kiralama işlemleri için deneyim önemlidir. Emlak mevzuatına hakim olmak satış sürecinin hızlı tamamlanmasını sağlar. Bundan dolayı mevzuatı iyi bilen, yatırımcıları yanlış ve eksik yönlendirmeyecek emlak profesyonelleri ile çalışmakta fayda var.


Satış ve pazarlama tecrübesi:Satış ve pazarlama tekniklerine hakim olmak, dijital pazarlamayı etkin kullanmak gayrimenkul ofisleri için çok önemlidir. Yatırımcıların sadece emlak ilanı siteleri aracılığıyla hizmet sunmaya çalışan işletmeler ve danışmanların yerine çok kanallı pazarlamayı aktif bir şekilde kullanan emlak profesyonellerini göz önünde bulundurması önem kazanıyor. Bu durum özellikle gayrimenkulünün satışı için emlak ofisi ile çalışacak kişilere hızlı müşteri bulunması konusunda önemli bir fayda sağlıyor.


Şeffaf hizmet:Gayrimenkul alım satım ve pazarlama süreçlerinde en önemli hususlardan biri şeffaf hareket etmek olmalı. En iyi gayrimenkul danışmanı hizmet alacak olan alıcı ve satıcılara kaliteli, güvenilir hizmet sunandır. Satışa konu olan gayrimenkulün tapu durumu, daha önce yapılanlar (Tadilat, güçlendirme, restorasyon vb.) vergi ve diğer yükümlülükler konusunda alıcılara en yalın bilgileri sunmak gerekiyor. Kısacası, İstanbul en iyi emlak ofisi olmak isteyen gayrimenkul ofislerinin de kendilerini şeffaf hizmet sunma konusunda daima geliştirmesi gerekiyor.


Satış sonrası destek: Gayrimenkul danışmanlarının satış tamamlandıktan sonra hiçbir şey olmamış gibi hareket etmemesi gerekiyor. Satış sonrası özellikle alıcıların gayrimenkul ile ilgili herhangi bir sorun yaşayıp yaşamadıklarını, isteklerini dikkate almak sonraki çalışmalar konusunda artı bir avantaj sağlayabiliyor.


İstanbul’da Beşiktaş, Beyoğlu, Fatih, Şişli bölgelerine yönelik konut ve ticari gayrimenkul yatırımı yapmayı düşünüyorsanız Redstone İCG Gayrimenkul ile çalışmayı düşünebilirsiniz. Redstone İCG, Gayrimenkul satış ve pazarlaması konusunda mesleki yeterliliğe sahip kadrosuyla lüks gayrimenkul pazarlamasında sonuç odaklı nitelikli hizmet sunuyor. Portföyündeki gayrimenkuller hakkında detaylı bilgi sahibi olan ekibi ve güçlü piyasa analizi avantajıyla yatırımcıların maksimum fayda sağlayacağı çalışmalar yürütüyor.


İstanbul’un en iyi emlak ofislerinden Redstone İCG Gayrimenkul, yüksek gelir elde edebileceğiniz konut, otel, bina, ofis ve yatırımlık gayrimenkul taleplerinizi karşılamak için hazır bekliyor.


Gayrimenkul ile ilgili tüm sorularınız veya ücretsiz danışmanlık için bizi arayabilirsiniz.
 WhatsApp Mesaj Gönder
  0532 232 03 62
  0212 244 13 14
   turgayozturk@gmail.com





Hizmet Talep Formu

Paylaş